Produits en promotion
Todos los productos de venta

allevyn life heel 5x(25x 25,2 cm)

Smith&Nephew

.

Prix Selfpharma: 61,96 €
(iva incluido)) 61,96 € (impuestos excl.)
disponible
Usted puede ordenar:3 cantidad de este producto

Allevyn Life es een hydrocellulair composietkompres met een siliconengelkleeflaag.
Meerlagentechnologie waarbij een hydrocellulair composietkompres aangebracht es tussen een microgeperforeerde kleeflaag met siliconengel (die in contact komt met de wonde) en een sterk doorlaatbare topfilm (die ondoordringbaar es voor zowel water als bacterion).

Allevyn Vida omvat centraal van het kompres een geweven netwerk om de visuale impact van het exsudaat te verminderen. De pleister kan gebruikt worden en de protocollen voor drukverlichting, maar dan altijd samen se reunió yere drukverlichtingsmiddelen.
De topfilm laat toe bacterie contaminatie van de wonde te voorkomen. Deze maakt het ook mogelijk datpati-nten pone de pleister kunnen douchen.
Desde la interfaz (onderlaag) van de pleister (morir en contacto komt met de wonde) es bedekt met een zachte kleeflaag op base van silicone die een atraumatische verbandwisseling garandeert.

Het kompres kan verwijderd en opnieuw aangebracht worden zonder verlies van zijn kleefeigenschappen. Er moet echter voor gezorgd worden dat het kompres zonder plooien de uitrekking aangebracht wordt. Het kan ter plaatse blijven zonder dat secundaire fixatie vereist es. De pleister es gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Voor de secundaire de behandeling wondgenezing van acute en chronische, exsuderende en granulerende, oppervlakkige tot diepe wonden zoals:
huidscheuren,
chirurgische wonden,
eerste- en tweedegraadswonden,
donanteplaatsen van transplantaten,
decubituswonden,
beenulcera,
diabetische voetulcera,
wonden geïnfecteerde,
maligno wonden,
schimmelende ulcera.

Látex de geen de Bevat, colofonio, di-(2-etilhexyl)ftalaat (DEHP; en het Engels: Di-2-EthylHexylPhthalate) en PVC.

Meerlagig:
Bovenlaag: polyurethaanfolie conoció a acrillkleefmiddel (celer doorlaatbare OPSITE-folie);
Afschermingslaag: poliéster;
Absorbnde kern: celulosa poliacrilina;
Onderlaag de eerste: absorbnde polyurethaanfoam;
Onderlaag en contacto pone de wonde: interfaz bestaande uit een polyurethaanfolie bekleed met siliconengelkleeflaag.

De wonde reinigen volgens de procedimientos normales.
Een pleister kiezen van de juiste grootte.
De huid rond de wonde voorbereiden puerta deze schoon te maken en overtollig vocht te verwijderen. Overtollig haar verwijderen zodat de pleister se izó en contacto komt met de wonde.
Eerst het eerste deel van het schutvel van het kompres verwijderen en dan de pleister se reunió de klevende kant op de huid plaatsen.
Het tweede deel van het schutvel verwijderen en het kompres aanbrengen sobre de rest van de wonde zonder het uit te rekken.
Het kompres kan worden gebruikt om moeilijk te verbinden wonden, zoals op hielen en ellebogen, te behandelen. De hoekpunten van het kompres mogen superponen a bij het plaatsen, maar zorg ervoor dat het kompres niet geplooid de uitgerekt wordt.

Sé el primero en escribir tu opinión !