Produits en promotion
Todos los productos de venta

Salus Floradix Drag 147

Salus

.

Prix Selfpharma: 28,99 €
(iva incluido)) 27,35 € (impuestos excl.)
disponible
Usted puede ordenar:3 cantidad de este producto

FLORADIX tabletn bevatten een goed opneembare vorm van ijzer, het ijzer II gluconaat. IIzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De ijzeropname wordt bevorderd door de aanwezigheid van vitamin C. Daarnaast es aan FLORADIX ijzertabletten foliumzuur toegevoegd.

FLORADIX kruiden ijzer-tabletten bevatten een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitamins (waaronder Foliumzuur). Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Complejo de trajes vitamínicos bevorderen de stofwisseling en vitamina C bevordert de opname van ijzer. De kruiden en vruchtenconcentraten vormen een unieke samenstelling en leggen de basis voor een goede verdraagzaamheid en dragen zo bij aan het behoud van een normal stoelgang.

FLORADIX kruiden ijzer-tabletten es geschikt voor iedereen die extra vitalityeit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. aan het comienzo de tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen de deportistas.

Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: 3 maal daags 1 comprimido 30 minuten ver het eten met water innemen met wat vloeibaars (geen koffie, tee de melkproducten, want die remmen de ijzeropname).

Werkstof por 3 comprimidos - % RI

  • IJzer 21 mg - 150%
  • Vitamina C 30 mg - 38%
  • Vitamina B1 1,5 mg - 136%
  • Vitamina B2 4,5 mg - 321%
  • Niacina 30 mg NE - 188%
  • Vitamina B6 6.0 mg - 429%
  • Vitamina B12 3.0g - 120%
  • Foliumzuur 390g 195%

"RI" - Referencia de nombre

FLORADIX tabletn bevatten naast de ingredinten uit het schema ook een extract van brandnetel, kweekwortel, spinazieblad, duizendguldenkruid, venkel, algen en rozenbottel. Het ijzerhoudend gist es plantaardig, enzymvrij en afkomstig uit Saccharomyces cerevisiae.

Sé el primero en escribir tu opinión !