By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser.
To find out more: Click here

close

Belgian online pharmacy ...

Brands

Specials

All specials

Miradent Mirasensitive Hap+ 50 Ml

Miradent Mirasensitive Hap+ 50 Ml

Miradent  

Notes et avis clients

Description:

Intensive care for the protection of sensitive teeth

Learn more

9,68 €

Selfpharma price : 8,52 €

PromotionAdvantage: 12%

Available

items in stock

Gevoelige tanden zijn een used a lot voorkomend probleem. Overgevoelige tanden en kiezen zijn een gevolg van open dentinekanaaltjes veroorzaakt door teruggetrokken tandvlees in dunner geworden tandglazuur.

Mirasensitive hap+ bevat 30% fijn hydroxylapatit. Het hydroxylapatit dat zich in mirasensitive hap+ bevindt blijft niet alleen op het tandoppervlak zitten, maar dringt ook of dentinekanaaltjes binnen en helpt zo deze af te sluiten. Na 2 minuten tandenpoetsen met mirasensitive hap+ zijn used a lot of open dentinekanaaltjes al gesloten, zowel aan het tandoppervlak als ook in of dentinekanaaltjes zelf.

Mirasensitive hap+ 'gaat tegelijkertijd ook de tandzenuw kalmeren dankzij de aanwezigheid van 5% kaliumcitraat.

Het fluorgehalte (1.450 ppm) in mirasensitive hap+ staat in voor de dagelijkse zorg, kan elke standaard tandpasta vervangen. Het ingrediënt Xylitol is bekend om een anti-plak in anti-cariës effect. Lage GDR-waarde (20) ondersteunt een zachte tandpasta, waardoor tijdens de toepassing ervan de slijtage van het glazuur'gaat minimaliseren.